En ruta amb el Club Ciclista Fraga




Ja tornem a ser-hi! Després de mesos sense escriure, després d'haver passat fets tràgics com el traspàs dels amics Juanjo i Javier de Seròs i Gabi de Benicarló, potser ja arribat el moment de tornar a penjar alguna cosa. Som-hi, doncs.

Diumenge passat, a les 8 del matí, i sense tindre massa clar com acabaria la cosa a causa de la tempesta de la passada nit, Nano i un servidor vam enfilar cap a l'estació d'autobusos de Fraga per trobar-nos amb Calu i Guerau, i amb els membres del Club Ciclista Fraga per fer ruta. I així, un total de 8 ciclistes vam emprendre ruta amb el vent de cara a fer la volta al Cinca. Des del començament vam agafar un bon ritmet malgrat el vent de cara. Anàvem rellevant-nos i fent alguna apretada en els pocs «repetxos» que vam trobar fins arribar a Alcolea, on vam parar a esmorzar. Nano i jo portavem uns 30 quilòmetres, 10 més que els altres, i una mitja de 26 km/h. L'esmorzar dels companys de Fraga va ser a base de callos, bacallà amb samfaina i dues botelles de vi. Nano i jo un café i un aquàrius respectivament, i Guerau i Calu es van partir un entrepà. Deunidó!

En creuar elCinca va vindre el portet de la jornada, i allí va arribar la primera «casporrada» del dia, quan vaig arribar a 180 de pulsacions. Sort que era curt, el port. I així vam anar fent amb vent a favor fins arribar a Ballobar, quan el vent es va girar de costat i vam tornar a patir una mica. A la vegada, en cada rampeta que trobàvem sortien els ganivets però sense que arribes la sang al riu (I això que el teníem al costat!). Sempre de bon rotllo, que és el que toca. Després reagrupament i a fer el trenet una altra vegada.

Quan vam arribar a Fraga els companys del Club Ciclista veí van decidir acompanyar-nos fins a Seròs. Nano i jo vam anar fins a la Granja d'Escarp i ells es van desviar allí per anar a Fraga per Massalcoreig.

En total 103 km a una mitjana de 29 km/h, havent fet uns 700 metres de desnivell segons el gàrmin, i 3.33 hores pedalades, la qual cosa no està gens malament. Esperem que jornades com les del passat diumenge es repetixen més sovint.

Comentaris

  1. "Bueno", ya tocava tornar-hi.

    encantat de llegir-te de nou.

    Val a dir que la següent segurament serem més.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Per Nadal un pas de pardal

Entre Ares i Benassal... Rampes!

La Mussara 2016