Neu a Morella!
Dissabte vam fer la primera ruta pensada estrictament per a la Mussara i la QH, deixant de banda les sessions de base. Vam fer uns 130 quilòmetres i uns 1800 metres de desnivell positiu acumulat.
Vam pujar dos ports, el de Vilanova d'Alcolea i el de la Sarratella, un port de segona categoria que havia pujat una vegada l'any passat. Vam estar més de 5 hores pedalant i una hora per esmorzar al bar de la Serratella. La intenció no era parar, però donat que hi havia diversos nivells entre els ciclistes, esperarse a dalt del port i al carrer a davall zero hauria estat una temeritat. Vam decidir entaular-nos mentre la gent anava arribant. El problema va ser que ens vam posar tips com a lladres. Entrepans deliciosos i de grans dimensions, beure, cafés... Ara, he de dir que estava mort de fred i vaig reviure. Al final vaig fer una mitja de 145 pulsacions i 173 de màxima. Ritme de pols ideal per a fer ruta. I a una mitja de 24,5 km/h, que és més ho menys que la mitja que calculo que fare a les marxes apuntades més amunt. Ara cal augmentar els quilòmetres i el desnivell. Les hores també, és clar. Però poc a poc, sense pressa però sense pausa. De fet, al llarg de la setmana he continuat l'entrenament planificat: dos dies de fondo i un d'intensitat, això és, dos dies de treball aeròbic extensiu i un d'aeròbic intensiu. Dilluns vaig fer dues hores a una mitjana de 137 pulsacions i un màxim de 161, dimecres dues hores i quart a 147 de mitjana i màxima de 176, i dijous una hora i mitja (perquè no tenia més temps!) a una mitjana de 136 i una màxima de 161 també.
El plat fort del dia, en un sentit
literal, va ser el dinar a la Fonda Moreno de Morella. Ja hi havia estat en un
altra ocasió amb els senderistes de Vinaròs, fa uns quants anys. I no em va decebre pas: sopa morellana, croquetes morellanes, un entrecot a la brasa de dimensions astronòmiques... Un dinar d'aquells que fan història i a un preu raonable. I després, amb la panxa plena i amb menys fred que amb la panxa buida, vam acabar de fer la visita de rigor a la ciutat, aprofitant que el sol havia sortit tímidament i el gel de les teulades començava a regalimar. I així va conclure el cap de setmana. El següent, cap a a Seròs falta gent.
altra ocasió amb els senderistes de Vinaròs, fa uns quants anys. I no em va decebre pas: sopa morellana, croquetes morellanes, un entrecot a la brasa de dimensions astronòmiques... Un dinar d'aquells que fan història i a un preu raonable. I després, amb la panxa plena i amb menys fred que amb la panxa buida, vam acabar de fer la visita de rigor a la ciutat, aprofitant que el sol havia sortit tímidament i el gel de les teulades començava a regalimar. I així va conclure el cap de setmana. El següent, cap a a Seròs falta gent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada